Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

[#Municionsjuvenils] 1. L’exclusió política de «l’encara no»

«Mirada condescendent. Amb una mà m’estreny l’espatlla i amb l’altra em fa dos copets a l’esquena. Em diu: – La proposta que has fet és molt interessant, però avui no era ni l’espai ni el moment per tirar endavant una aposta així. Aquesta idea l’hauries de fer arribar seguint  els canals i

procediments que tenim marcats en els nostres estatus. Has de pensar que això que proposes, si es tirés endavant, requeriria de molt de temps per a poder-se desenvolupar. No siguis impacient i no perdis aquesta empenta, les coses no les podem canviar d’un dia per l’altre. Segueix així però, ja veuràs com en el futur ho aconseguirem.»

Categoría: #Municionsjuvenils