Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

Presentació i taller, 19 de març a la Universitat Autònoma de Barcelona

IMG-20150315-WA0000Ens plau anunciar-vos que aquest dijous, 19 de març a les 12h, convidats pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans UAB, realitzarem la Xerrada-Taller sobre “Les desigualtats dels joves en el capitalisme”. La xerrada es durà a terme a l’aula 10 de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra).

Aquesta és una xerrada i un taller e el que intentem promoure el debat i la reflexió col·lectiva sobre el concepte del “poder adult”, les opressions i desigualtats afegides que patim el jovent per raó d’edat en un sistema capitalista i patriarcal. Així com posar sobre la taula la rellevància i potencialitats de l’associacionisme i l’autoorganització entre joves.

Categoría: Presentacions