Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

Presentació i taller, dijous 12 de març a la Universitat de Barcelona

IMG-20150310-WA0002Ens plau anunciar-vos que aquest dijous, 12 de març a les 14h, convidats pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans UB Raval, realitzarem Xerrada-Taller sobre desigualtats juvenils i poder adult. La xerrada es durà a terme a l’aula 211 de la Facultat de Geografia i Història del Raval de la Universitat de Barcelona.

Aquesta és una xerrada i un taller que emmarquem en intentar propiciar el debat i la reflexió col·lectiva sobre el concepte del “poder adult”, les opressions i desigualtats afegides que patim el jovent per raó d’edat en un sistema capitalista i patriarcal. Així com posar sobre la taula la rellevància i potencialitats de l’associacionisme i autoorganització entre joves.

I la setmana que ve, dijous 19 de març a les 12h, repetim a la UAB!

Categoría: Presentacions