Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

[#Municionsjuvenils] 5. Canviem vergonyes i tabús sexistes per llibertat sexual

cubatas3“Pensaments de 5h de la matinada: – Aquesta nit m’he atrevit a acostar-m’hi i parlar-li, i per fi ens hem liat! M’ho he passat molt bé, però potser m’he passat bevent. Però si no ho hagués fet no m’hagués atrevit segurament. Em sembla que té més experiència que jo… i no vull quedar malament! I em sembla que no em trobo gaire bé, he begut massa.

Però fa tant temps que espero aquest moment… I pel que m’ha fet entendre té casa lliure! No ho haurem de fer ni al carrer ni al cotxe. Buf, però em sembla que amb el que hem begut no sé ben bé com pot anar la nit. Em fa por pensar en com anirà la nit… Valdrà la pena? Ens ho passarem bé? Ho faré bé? M’haig de decidir ja. Si no hi vaig se’n riuran de mi, i quedaré fatal. Hòstia, just avui que hem donat el pas… Va, és igual, em sembla que hi vaig, alguna cosa farem… Tant de bo que aquest cop no vagi malament… Però és tard, tinc son i em trobo fatal.”

Categoría: #Municionsjuvenils