Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

[#Municionsjuvenils] 3. Miopia educativa: fracàs escolar o incapacitat adulta

Head in Hands“Quan tenia sis anys, a classe, el mestre em deia concretament com s’havien de fer els exercicis. Quan en tenia nou, la professora m’obligava a fer-los també de la forma que ella creia més convenient. Amb tretze, també, m’exigien que els problemes els resolgués mitjançant un únic plantejament.

Ara que tinc quinze, de sobte, em fan triar a mi un itinerari acadèmic que determinarà el meu futur de per vida. I si m’equivoco, canvio d’itinerari, o repeteixo, dedicant-li un o dos anys més, en diran fracàs escolar!
No som alumnes fracassades, som alumnes  enRABIAdes!”

Categoría: #Municionsjuvenils