Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

Gener-Febrer’2015. Difonem #Municionsjuvenils

multicolored-crayon-800X800Després de 15 presentacions, i prop d’un any després de la publicació del llibre ‘Rebels amb causa. Manifest juvenil contra el poder adult’, volem iniciar aquest 2015 amb els epígrafs que precedeixen les diferents “Municions juvenils” que exposem en el 2n capítol del llibre.

En els propers mesos de gener i febrer anirem publicant i difonent per xarxes socials les #Municionsjuvenils que oferim en els tallers que realitzem en les presentacions. Uns tallers i unes municions per a generar debat i reflexió al voltant de com ens afecta el “poder adult” al jovent en un sistema capitalista i patriarcal.

Categoría: #Municionsjuvenils