Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

Presentació a Palma. Dissabte, 27 de desembre al Casal Popular Voltor Negre

B54glylIIAADPgCEn motiu del actes precedents a la Diada de Mallorca, ens plau anunciar-vos que el dissabte 27 de desembre a les 19,30h, estarem al Casal Popular Voltor Negre de Palma de Mallorca per a presentar el llibre i fer el taller sobre el “poder adult i desigualtats juvenils”.

Recordem que aquest és un taller per a debatre i reflexionar col·lectivament sobre les opressions afegides que podem patir el jovent en un sistema capitalista i patriarcal.

PD: Des d’aquí volem agrair molt sincerament l’acollida i hospitalitat, per una banda, i la forta i prolífica participació a l’acte, per altra, per part de l’assemblea d’Arran Palma. A continuació podeu veure el cartell de convocatòria:
palma

Categoría: Presentacions