Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

Ressenya al bloc “entretotestot”

Sin títuloHas sentit mai ràbia per aquell comentari de “això m’ho dius uns anys”, impotència de no poder rebatre arguments en una reunió perquè en l’exposició anterior tant explicat tantes batalletes que et fan veure que la teva iniciació en el col•lectiu no es pot comparar amb la gran experiència de les teves companyes, o fins i tot incomprensió d’haver de viure amb feines precàries que no et permeten ni emancipar-te?

Qui t’ha fet sentir així? Joves com tu, o més aviat gent gran i amb més experiència? Totes aquestes, són situacions prou quotidianes i generals que es donen partint d’una desigualtat de poder que sovint respon a un component generacional atribuït per l’assentament d’unes persones dins de la part de la societat més productiva, pels coneixements de l’experiència vital o l’intent de fer creure la importància de les etapes transitòries de les diferents generacions. Una mena de poder, massa invisible, però també massa present en les nostres relacions.

Enllaç per a llegir l’article complet.

Categoría: Ressenyes