Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

Comencem gira de presentacions i obrim facebook

Screenshot Aquesta setmana hem començat a fet presentacions de Rebels amb causa pel territori, en format més petit i en format de taller, per treballar els continguts del llibre de forma co-participativa. A més ho fem de la mà d’Arran, que a través dels seus nuclis i assemblees organitza els actes en diferents punts.

De fet la primera ja va ser aquest passat divendres a Sabadell. A mesura que anem confirmant dates i poblacions anirem informant i actualitzant el calendari que hem afegit a la columna de la dreta. De moment Banyoles, Manresa i Sant Celoni en el marc del Rebrot ja ho estan. No us perdeu la que us quedi més a prop!

Per altra banda hem obert una pàgina de facebook, que anirem coordinant amb les entrades del blog, per a aquelles mandroses que difícilment surten de les xarxes socials per anar fins a un enllaç. Aquí la teniu.