Rebels amb causa

Manifest juvenil contra el poder adult

Rebels amb causa - Manifest juvenil contra el poder adult

Presentació a Blanes, dissabte 17 d’octubre a l’Ateneu Sa Fera Ferotge

CartelTS (1)Ens plau anunciar-vos que el dissabte 17 d’octubre a les 17h, estarem a Blanes a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (c/Mas Enlaire, 3) per a fer el taller sobre el “poder adult i desigualtats juvenils” i presentar el llibre “Rebels amb causa”.

Aquest taller és per a debatre i reflexionar col·lectivament sobre les opressions afegides que podem patir el jovent en un sistema capitalista i patriarcal.

Presentació i taller, 19 de març a la Universitat Autònoma de Barcelona

IMG-20150315-WA0000Ens plau anunciar-vos que aquest dijous, 19 de març a les 12h, convidats pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans UAB, realitzarem la Xerrada-Taller sobre “Les desigualtats dels joves en el capitalisme”. La xerrada es durà a terme a l’aula 10 de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra). Si te interesa, sigue leyendo…

Taller, divendres 13 de març a l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà

IMG-20150314-WA0007Aquest divendres 13 de març hem realitzat el taller sobre “Desigualtats i subjecte polític juvenil” a estudiants de batxillerat de l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà. En el marc d’una jornada sobre filosofia política, l’Institut ens ha convidat per a desenvolupar el taller sobre desigualtats dels joves i contribuir en la relfexió sobre el subjecte col·lectiu juvenil en la societat.

Si te interesa, sigue leyendo…

Presentació a Sarrià, dijous 5 de març al Centre parroquial de Sant Vicenç

sarriàEns plau anunciar-vos que aquest dijous 5 de març a les 19h, estarem a Sarrià al Centre parroquial de Sant Vicenç per a fer el taller sobre el “poder adult i desigualtats juvenils” i presentar el llibre “Rebels amb causa”.

Aquest taller és per a debatre i reflexionar col·lectivament sobre les opressions afegides que podem patir el jovent en un sistema capitalista i patriarcal.

Presentació a Palma. Dissabte, 27 de desembre al Casal Popular Voltor Negre

B54glylIIAADPgCEn motiu del actes precedents a la Diada de Mallorca, ens plau anunciar-vos que el dissabte 27 de desembre a les 19,30h, estarem al Casal Popular Voltor Negre de Palma de Mallorca per a presentar el llibre i fer el taller sobre el “poder adult i desigualtats juvenils”.

Recordem que aquest és un taller per a debatre i reflexionar col·lectivament sobre les opressions afegides que podem patir el jovent en un sistema capitalista i patriarcal.

PD: Des d’aquí volem agrair molt sincerament l’acollida i hospitalitat, per una banda, i la forta i prolífica participació a l’acte, per altra, per part de l’assemblea d’Arran Palma. A continuació podeu veure el cartell de convocatòria:
Si te interesa, sigue leyendo…

[Aplaçada] Presentacions al País Valencià. 17 i 18 d’octubre a Alacant i València

9jove1[Malauradament, i per causes externes a l'organització hem hagut d'aplaçar aquestes presentacions. En els propers mesos  confirmem nova data!]

Amb l’arribada de la tardor rellancem les presentacions. Ens fa especial il·lusió anunciar que el 17 i 18 d’octubre serem al País Valencià per presentar-hi el Manifest de la mà de les assemblees de l’Alacantí  i de Ciutat Vella de València d’Arran. Per a saber-ne els detalls i conèixer la resta de dates i llocs que tenim pendents de confirmar aneu visitant l’agenda en els propers dies.

2ª edició “Rebels amb causa”

‘Rebels amb causa’. En primer lloc volem felicitar-nos per la 2ª edició del llibre que al juny va veure la llum (dos mesos després de la seva presentació). És una gran satisfacció veure la bona acollida que ha tingut i que ha fet possible aquesta segona tirada.

En segon lloc toca informar de les noves dates de presentacions previstes. Tot i que a l’estiu no hem parat i hem visitat Ca la Dona a Barcelona, el barri de Gràcia, Caldes de Montbui, l’aplec juvenil del Rebrot i recentment Santa Perpètua de Mogoda,